×

Change Language

×
×
Kuva
02.10.2019

Toimitusjohtajan terveiset

Muutoksia ja tulevaisuuden näkymiä

Hoivakehityksen toimintoja on järjestetty uudelleen 1.9.2019 alkaen. Jatkossa asiakkuuksista ja henkilöstöstä vastaa Hoivakehitys Oy ja kiinteistöistä Keski-Savon Hoivakehitys ry.

Hoivakehitys Oy:n toiminnan perustana on strategia ja palvelulupaus. Toimimme positiivisella asenteella ja ratkaisukeskeisesti ja lupaamme jokaiselle palvelullemme korkean laadun antaen parasta asiakaslähtöistä palvelua.

Haluamme olla hyvin menestyvä ja arvostettu työpaikka, jossa asiakas on työmme kohde. Palvelumme tulevat keskittymään vahvasti nykyiseen toimintaamme, mutta kotiin annettaviin palveluihin laitamme paljon panosta yhteiskunnallisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

 

UUSIA PALVELUITA

Hoivakehitys Oy kehittää myös uusia palveluita, joista yksi on henkilöstövuokraus sosiaali- ja terveysalalle. Henkilöstövuokraus tulee mahdollistamaan yritysten ja kuntien kanssa vahvan yhteistyön terveys- ja sosiaalialan henkilöstön saamiseksi alalle, jossa osaajista on pula.

Toinen uusi palvelumme on koulutuspalvelu sosiaali- ja terveysalalle, johtamiseen ja yrittäjyyteen. Uusi palvelu mahdollistaa laajan yhteistyön eri alan oppilaitosten ja koulujen kanssa sekä yritysten ja järjestöjen kanssa.

Uutta on myös johdon ja hallinnon konsultointi ja mentorointi. Palvelu on suunnattu hyvin asiakaslähtöisiin tarpeisiin ratkaisukeskeisesti ja huolella. Johdon ja hallinnon työ sisältää kaiken organisaation johtamiseen, hallintoon ja kehittämiseen liittyvät kohteet.

Ajankohtaiset kuulumiset päivittyvät Hoivakehityksen sivuilla nyt joka kuukausi eri aiheilla.

 

Toivotan kaikille oikein hyvää syksyä!

 

 

 

Mika Lemettinen

toimitusjohtaja
Hoivakehitys Oy