×

Change Language

×
×
Kuva
09.06.2020

Ratkaisukeskeinen ja raikas toimija

Hoivakehitys haluaa edelleen jatkaa ja vahvistaa tekemistään Kuntien kumppani ja Sinun palvelusi -palvelukokonaisuuksillaan.

Tuleva sote

Valtakunnan tasolla työskennellään sosiaali- ja terveysalan uudistumisen parissa tälläkin hallituskaudella. Nykyinen valtioneuvosto linjaa toimintaa, jossa yksityinen palveluntuottaja on huomioitu kumppaniksi. Hoivakehitys haluaa edelleen jatkaa ja vahvistaa tekemistään Kuntien kumppani ja Sinun palvelusi -palvelukokonaisuuksillaan.

 

Palvelut

Asumispalvelut mielenterveyden asiakkaille palvelevat voitettujen kilpailutuksien sekä suoraostojen kautta useita eri tilaajia. Kotiin annettavat palvelut ovat palvelusektorina kasvava sosiaali- ja terveystoimen kenttä, jossa Hoivakehitys toimii paikkakunnalla vahvistaen asemaa laadukkaana ja ammatillisena osaajana. Kaikessa työssämme korostuvat asiakaslähtöisyys, arvojen mukainen toiminta sekä ihmisen mukainen hyvä elämä.

 

Uusi palvelukonsepti

Poikkeusolosuhteissa olemme toimineet ammatillisesti suunnitellen ja kehitellen uutta palvelukonseptia, jossa kotihoidon haasteellisuus on Hoivakehitykselle pelkkää ratkaisukeskeisyyttä. Hoivakehityksen suunnittelu- ja valmistelutyöstä tullaan raportoimaan vielä tämän vuoden puolella.

 

Kesä on nyt kauneimmillaan, joten nautitaan siitä. Pidetään huoli terveydestä, hymyillään ja muistetaan olla kiitollisia hetkistä!

 

Hoivakehitys toivottaa hyvää kesää!

 

Mika Lemettinen
020 7614 882
asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Kampanjassamme voit voittaa lapsiperheen vanhemmille aikaa ja huolenpitoa!
Tutustu: hoivakehitys.fi/kampanja