×

Change Language

×
×
Kuva
22.11.2020

Perjantaina puoli neljältä

"Perjantait ovat täynnä kohtaamisia ja tämäkään päivä ei tee siitä poikkeusta."

Hei,

Tahdon Sinun pysähtyvän hetkeksi. Kirjoitan pienesti, mitä työ on tällä hetkellä perjantaina puoli neljältä iltapäivällä.

 

Alkutalvea…

Vaikka elämme terveydellisesti jopa poikkeuksellista aikaa maailmassa vallitsevan korona-viruksen kanssa, olemme Hoivakehityksellä valmistautumassa yhteisesti talveen. Pihatyöt on saatu päätökseen, talvivaatteet otettu jo osittain käyttöön ja iltojen yhteinen vapaa-aika siirretty sisälle. Jouluvalot ja tähdet ovat ilmestyneet pihapiiriin sekä ikkunoihin. Joululahjatkin valmistuvat pukinkonttiin ja pikkujouluja suunnitellaan.

 

Se tavallisen mukava perjantai…

Perjantait ovat täynnä kohtaamisia ja tämäkään päivä ei tee siitä poikkeusta. Päivällä vaihdoimme miesten kesken kuulumisia liikunnasta. ”Tyttöjen kahvihetkellä” keskusteltiin puolestaan kotieläimistä. Perjantailla on oma merkitys johtajan työssä, koska olen varannut sen kohtaamisille.

 

Asiakaslähtöisyys…

Mistä Hoivakehitys tunnetaan? Uudessa strategiassa eli toiminnallisessa käsikirjassa nostan isosti esille asiakaslähtöisyyden, joka on kaiken toiminnan ydin. Meille Hoivakehityksellä työskenteleville jokaisen asiakkaan kohtaaminen ja yhdessä vietetty hetki on sekä merkityksellinen että tärkeä. Tilaajat, asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit -Te olette tärkeitä. 

 

Palvelulupaus…

Haluan lopuksi kertoa Sinulle, että me Hoivakehityksellä toimimme positiivisella asenteella ja ratkaisukeskeisesti. Annamme kaikelle palvelulle korkean laadun sekä kaikessa parasta asiakaslähtöistä palvelua. Hoivakehitys toimii sote-alalla oikein, vastuullisesti ja eriomaisena kumppanina. Tätä lupausta ei ole tehty rikottavaksi, mutta sitä voidaan kirkastaa ja valaa vahvemmaksi.

 

Lopuksi…

Joulukuun terveiset tulevat sisältämään jotain uutta meidän toimintaan liittyen, mutta siitä parin viikon päästä. Pysytään terveinä ja voidaan hyvin!

 

Marrasterveisin,

Mika Lemettinen

toimitusjohtaja