×

Change Language

×
×
Kuva
24.08.2020

Hieman johtamiskulttuurista ja strategiasta

Hoivakehityksellä johtamiskulttuuri ja strategia on kiinnostunut arjesta, työstä, työn tekemisestä, työntekijöistä, asiakkaasta, tilaajasta, laadusta, vuorovaikutuksesta, tukipalveluista ja taloudesta.

Jokaisen työyhteisön taustalla on johtamiskulttuuria ja strategiaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta mikä tekee valmiiksi sen lopun tästä kokonaisuudesta?

Hoivakehityksellä johtamiskulttuuri ja strategia on kiinnostunut arjesta, työstä, työn tekemisestä, työntekijöistä, asiakkaasta, tilaajasta, laadusta, vuorovaikutuksesta, tukipalveluista ja taloudesta. Meillä suunnittelu ja strategia tuodaan käytäntöön ja sen mukaan toimitaan – ihan kaikessa.

Tyytyväisyyttä johtamisen toiminnoista ja strategian toteutumisesta voidaan mitata, arvioida ja tulkita monilla eri mittareilla, kuten palautteilla, terveys- ja talousluvuilla, käyttöasteilla mutta ennen kaikkea annettujen palveluiden tyytyväisyydellä.

Hoivakehitys kehittää loppuvuodesta 2020 toimintaansa tilaajien ja asiakkaiden toiveiden mukaan sekä tulemme viestimään tästä sosiaalisessa mediassa ja kotisivuilla. Palvelut ovat ja tulevat olemaan strategian mukaisia ja laadukkaita, jossa Hoivakehityksen arvot (onnellisuus, eheys ja yksilöllisyys), visio (tukena elämänhallinnassa) ja missio (ihmisen mukainen hyvä elämä) toteutuvat.

 

Hyvää loppukesää kaikille!

Mika Lemettinen
toimitusjohtaja