×

Change Language

×
×
Kuva
27.09.2020

Asiakaslähtöistä ohjattua työ- ja harrastetoimintaa

Ohjattu yksilöaika on suunniteltu hyvin henkilökohtaiseksi toiminnalliseksi tuokioksi, jossa yhdessä tekeminen korostuu vahvasti asiakkaan itsetuntoa ja -arvostusta nostaen.

Hoivakehityksellä on aloitettu 1.9.2020 alkaen asiakaslähtöinen ohjattu työ- ja harrastetoiminta. Palvelun tuottaa Hoivakehityksen oma sote-alan ammattihenkilö. Työtoimintaan osallistuvat asiakkaat, joilla ei ole opiskelupaikkaa tai muuta työtä.

Työtoiminnot keskittyvät pääasiallisesti kiinteistö- ja pihatöihin ympäri vuoden. Vuodenajan vaihtelut muokkaavat paljon työtehtäviä ja osallistumisessa huomioidaan jokaisen henkilökohtainen toimintakyky ja terveys.

Ohjattu yksilöaika on suunniteltu hyvin henkilökohtaiseksi toiminnalliseksi tuokioksi, jossa yhdessä tekeminen korostuu vahvasti asiakkaan itsetuntoa ja -arvostusta nostaen. Monelle henkilökohtainen ohjausaika on ensimmäisiä kosketuksia työelämään.

 

Iloa ja hyvää mieltä harrasteista

Harrastetoiminta on suosittua ja turvallisesti ohjattua toimintaa, joka on myös kaikkien suosiossa. Harrastetoiminnassa huomioidaan vuodenajan vaihtelut ja asiakkaiden toiveet. Liikunta on lääke moneen vaivaan ja tuottaa paljon hyvää mieltä.

Koira-avusteinen toiminta tuo myös iloa ja hyvää mieltä. Yksilölliset eläinavusteiset tapaamiset vahvistavat asiakasta ja auttavat tunnetyöskentelyssä. Tunne-elämän positiiviset vahvistumiset ja onnistumiset jäävät aina mieleen ja seuraavaa tapaamista jo odotetaan.

Viikonloppuisin toiminta keskittyy lepoon, luovaan toimintaan ja luontoliikuntaan sekä yhdessä olemiseen.

 

Hoivakehityksen porukka toivottaa Sinulle ja läheisille hyvää ja pirteää syksyä!

 

Mika Lemettinen
toimitusjohtaja