×

Change Language

×
×

Yritysesittely

Hoivakehitys on sote-alan vahva osaaja, jolla on yhtiönä luja ammattitaito ja osaaminen. Yhtiön pääasiallinen toiminta suuntautuu vuodesta 2020 alkaen kuntien kumppanuuteen tarjoten monipuolisia ratkaisuja sote-alalle. Yhtiön tuottamat koulutuspalvelut alkavat myös tänä vuonna jatkuen vakiintuneena toimintana tarjoten monipuolisia aiheita aina johtamisesta työhyvinvointiin.

Sopimusasiakkaiden sekä yksittäisten asiakkaiden kanssa toimimme nyt ja jatkossa tiiviissä yhteistyössä kehittäen palveluamme ja toimintaamme. Työelämän ja työn kehittäminen ovat yritykselle merkityksellistä ja siksi Hoivakehitys on onnistunut työssään.

Hoivakehitys on perustettu 1.9.2019 ja sen kotipaikka on Pieksämäki. Yrityksen omistavat Mika, Jaana ja Johanna, jotka työskentelevät sen hallinnollisessa palveluksessa. Yritys tuottaa laajoja sote-alan palveluja kuntien kumppanina sekä yksittäisille asiakkaille, koulutuspalveluja, hr-palveluja ja asumisen palveluja. Yhtiön osaamisen, työn ja laadun taustalla on vahva strategia, loistava henkilöstö, positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelu sekä toiminta, paras hr-palvelu sekä ammatillinen johtaminen.

Hoivakehitys on aiemmin toiminut parinkymmenen vuoden ajan yhdistyksenä tuottaen asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Asiakkaista on aina pidetty huolta, osattu ymmärtää ihmisten elämää, tukea vaikeissa elämäntilanteissa ja auttaa isommissa sekä pienemmissä haasteissa. Tänään Hoivakehitys Oy jatkaa tätä työtä asiakaslähtöisesti ja vahvasti ammatillisella otteella, historiaa kunnioittaen.

Yhtiö tunnistaa tilaajien tarpeet, toimii niiden mukaisesti aina ja kaikessa, kumppanina ja asiakaslähtöisesti. Hoivakehityksen toimintaa ohjaa ratkaisukeskeisyys, joka tuottaa hyötyä ja hyvää kaikille osapuolille, sekä tilaajille että palvelun käyttäjille.

"Hoivakehitys on rauhallinen ja tukeva”

”Henkilökunta on asiallinen ja rento”

”Parasta on ilmapiiri”

”Täällä oikeasti kuunnellaan meitä”

”Hoiviksella on just nyt oikeanlainen meininki”

”Hyvä fiilis on olla”

”Täällä saa ongelmiin apua”

”Parasta on hyvä ruoka, ihmiset."

Asiakaskommentteja