×

Change Language

×
×

Kuntien kumppani

Hoivakehitys tarjoaa kuntien kumppanina yhteistyötä sote-alan palveluiden järjestämiselle ja kehittämiselle. Palvelut ja kumppanuus sovitaan aina tilaajan kanssa yhdessä. Hoivakehityksen palvelulupaus on ratkaisukeskeinen, positiivinen ja asiakaslähtöinen. Kuntien kumppanuus soveltuu kuntien  sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden yhteyteen.  Hoivakehitys mahdollistaa yhteisyrittäjyyttä sote-alan palveluissa eri asiakassegmenteillä.

"Hoivakehityksellä työskennellään eettisesti, vastuullisesti, strukturoidusti sekä lain ja asetusten mukaisesti. Tilat ja toiminnot ovat asukasystävälliset, palvelut räätälöidään yksilöllisesti ja kuntoutustavoitteet asetetaan yhdessä tuumin asukkaiden kanssa."

Paavo Ruotsalainen, Kuopio

Sosiaalihuollon avopalvelut

Kuntien kumppanina Hoivakehitys tuottaa sosiaalihuollon palveluja kotiin eri asiakasryhmille yhdessä sopien tilaajan kanssa. Palvelut ovat aina asiakaslähtöisiä ja soveltuvat tilaajan tarpeisiin sekä toiveisiin.

Kotipalvelut

Kuntien kumppanina Hoivakehitys tuottaa kotipalveluja Sinun ja kotisi hyvinvoinnin tueksi yhdessä tilaajan kanssa sopien. Palvelut ovat asiakaslähtöisiä, ratkaisukeskeisiä ja kokonaisvaltaisia sekä sopivat tilaajan tarpeisiin ja toiveisiin.

Terveydenhuollon palvelut

Kuntien kumppanina Hoivakehitys tuottaa kotisairaanhoitoa asiakkaan kotiin yhdessä sopien tilaajan kanssa. Kotisairaanhoito toteutetaan aina terveydenhuollon ammattihenkilön palveluna. Kotisairaanhoito sisältää mm. kliiniset toimet, laboratorionäytteiden oton ja lääkehuollon.

Asumisen palvelut

Kuntien kumppanina Hoivakehitys tuottaa asumisen palvelua mielenterveyskuntoutujille Pieksämäen yksiköissä. Kolme yksikköä rivitaloineen tarjoavat hoitosuhdetyöskentelyä ja kuntoutusta sekä sopimuskunnille että yksittäisille sopimuksille aina asiakaslähtöisesti.

HR-palvelut

Kuntien kumppanina Hoivakehitys tuottaa sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden ammatillisen osaamisen tilaajan käyttöön työvuoroihin ja listoille. Hoivakehitys tarjoaa myös henkilöstöjohdon kokonaisvaltaista palvelua ratkaisukeskeisesti ja positiivisella asenteella.