×

Change Language

×
×

"Hoivakehityksellä on ilo työskennellä kotihoidon työntekijänä. Työn sujuvuutta edistävät Hoivakehityksen mahdollistamat nykyaikaiset työvälineet."

Työntekijän kommentti

Töihin hoivikselle

Koetko asiakaslähtöisen työskentelyn olevan lähellä sydäntäsi?  Suhtaudutko työhösi sen vaatimalla vakavuudella, mutta positiivisella ja huumorintajuisella asenteella? Haluaisitko Sinä olla osa Hoivakehitystä?

Hoivakehitys Oy on luotettava, joustava ja trendikäs työnantaja, joka huomioi myös työntekijän yksilölliset toiveet ja odotukset. Ymmärrämme, että hyvinvoinnin kasvattamiseksi työ- ja siviilielämän on kuljettava käsi kädessä toisiaan tukien. Meille hymysi myös työpäivän jälkeen on tärkeä.

Ilmoittautumalla sijaisrekisteriin Sinulla on mahdollisuus työskennellä Hoivakehityksellä vaihtelevissa työtehtävissä. Omien toimipisteiden lisäksi tarjoamme työllistymismahdollisuuksia yhteistyökumppaneidemme yksiköissä, työsuhteesi säilyessä edelleen Hoivakehityksellä. Täytä alle yhteystietosi, jotta voimme kertoa Sinulle lisää tarjoamastamme työstä.

Ota yhteyttä

"Tänne on opiskelijan hyvä tulla. Hienoa, kun työhön pääsee oikeasti mukaan."

Opiskelijan kommentti

"Hoivakehityksen työntekijänä arvostan ystävällistä, joustavaa ja työntekijät yksilöllisesti huomioivaa johtoryhmää. Hoivakehityksellä kuullaan työntekijää ja huomioidaan työntekijän toiveita sekä elämäntilanne, mikä mahdollistaa työn ohella täysipainoisen, kokonaisvaltaisen hyvän elämän elämisen. "Hoivakehityksellä työskentely on monipuolista: erilaisia mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä on sekä palveluasumisen että kotisairaanhoidon puolella."

Työntekijän kommentti