×

Change Language

×
×

Sinun palvelusi

Hoivakehitys tarjoaa Sinun palvelusi aina yksilöllisesti. Sinun palvelusi ovat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, jotka sisältävät ratkaisuja ja positiivisia asioita arkeen. Sinun palvelusi on osa Sinun hyvinvointia.

Kotisairaanhoito

Sinä ja Hoivakehitys suunnittelette yhdessä kotisairaanhoidon käynnit terveytesi tueksi. Kotisairaanhoito toteutetaan aina terveydenhuollon ammattihenkilön palveluna. Kotisairaanhoito sisältää mm. kliiniset toimet, laboratorionäytteiden oton ja lääkehuollon.

Kotihoidon tukipalvelut

Sinä ja Hoivakehitys suunnittelette yhdessä kodin tukipalvelut kodin ja Sinun hyvinvoinnin tueksi. Puhtauspalvelu ja asiointi, keskustelut ja kauppa-asioinnit ovat yksi osa tukipalveluja.

Lastenhoito

Sinä ja Hoivakehitys kohtaatte tilanteessa ja hetkessä, jossa tarvitset sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen apua terveen tai sairaan lapsen hoitoon kotiin. Lastenhoito järjestetään sovitusti ja ennakoiden niin, että turvallisuus ja luottamus täyttyvät.

Muut perhepalvelut

Sinä ja Hoivakehitys kohtaatte yhdessä sopien ja suunnitellusti, jossa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen on tukena lasten ja nuorten elämässä. Perhepalvelut ovat osa hyvinvointia ja tuottavat iloa kaikille.

Omaishoidon palveluseteli, Pieksämäki

Hoivakehitys tuottaa Pieksämäellä laadukasta hoivaa ja hoitoa omaishoidon palvelusetelillä Pieksämäellä. Palveluseteliä tuotetaan ma-pe klo 8-18 välillä ammattitaitoisella sosiaali- ja terveysalan tiimillä.

Lisätietoja:

Mika Lemettinen, 020 761 4882, mika.lemettinen@hoivakehitys.fi