020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Asiakaskokemus: “Täällä saan niin paljon apua ja hoitoa”

5.11.2021

"Hoiviksella on mielestäni hyvä ilmapiiri ja sekä ohjaajilla että asiakkailla hyvä ja välitön hoitosuhde, mikä edistää toipumista."

“Hoivakehitykselle tullessani muistan vastaanoton olleen todella hyvä, tämä on jäänyt erityisesti mieleen. Vointini ja oloni oli tullessa sekava ja jännittynyt. Taustalla minulla on useampia sairaalajaksoja psyykkisten oireiden vuoksi ja olen tullut Hoivakehitykselle lastenkodista.

Tällä hetkellä koen itse vointini erinomaisena ja viihdyn Hoivakehityksellä. Olen saanut nopeasti uusia ystäviä ja ystäväpiirini onkin laajentunut huomattavasti. Tällä hetkellä teen työtoimintana ravitsemushuoltoon liittyviä tehtäviä. Koen saaneeni Hoivakehitykseltä erityisesti apua kunnon keskusteluajoista sekä minulle järjestetyistä henkilökohtaisista tukihenkilöajoista.

Hoiviksella on mielestäni hyvä ilmapiiri ja sekä ohjaajilla että asiakkailla hyvä ja välitön hoitosuhde, mikä edistää toipumista. Kokonaisuudessaan kokemukseni Hoivakehityksestä on ”älyttömän hyvä” ja suosittelisin yksikköä myös muille ja erityisesti henkilöille, jotka kokee, ettei oma elämä ole tasapainossa.

Olen saanut täältä lyhyessä ajassa enemmän apua kuin lastenkodista koskaan aiemmin. Täällä saa niin paljon apua ja hoitoa, niin se kyllä auttaa.”