020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Koulutukset

Tarjoamme oppi­laitoksille, yrityksille ja yhteis­työ­kumppaneille moni­puolista koulutusta sosiaali- ja terveys­alan johtamiseen ja kehittämiseen sekä ammatilliseen kasvuun. Koulutus suunnitellaan joko asiakkaan tarpeista tai luodaan ajan­kohtaiseksi koulutus­paketiksi.

Strategia

Jokaisella menestyneellä yrityksellä on toiminnan taustalla strategia, joka luo pohjaa johtamistyölle.

Strategian luominen ja sen johtaminen voidaan kuitenkin mieltää vaikeaksi ja siksi sitä voidaan vältellä. Strategiaa saatetaan pitää yrityksessä myös toisarvoisena, vaikka se on niin pienten kuin suurtenkin yritysten tukijalka ja kantava seinä, johon voi tilanteessa kuin tilanteessa nojata.

Laadukkaat koulutuksemme avaavat Sinulle ja organisaatiollesi strategian merkitystä käytännönläheisesti ja helposti ymmärrettävästi. Yhdessä voimme myös luoda yrityksellesi strategian, joka lisää yrityksesi menestystä, tuottavuutta ja arvostusta.

Tarvittaessa myös kuljemme matkaa yhdessä kanssasi, tukien ja ohjaten strategiatyössä aina silloin, kun meitä tarvitset.

Onnistutaan yhdessä jo tänään.

Johtaminen

Hyvin johdettu organisaatio lisää tutkitusti asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointia sekä yrityksen tuottavuutta.

Onnistunut johtaminen vaatii paitsi osaamista, myös suunnitelmallisuutta ja aktiivista työskentelyä päämäärien saavuttamiseksi. Johtajien osaamisen lisäämiseen tulee panostaa aktiivisesti, jotta yritys voi kokonaisuudessaan hyvin.

Tarjoamme monipuolisia koulutusvaihtoehtoja johtamisen tueksi, on kyseessä sitten pienyrittäjä tai suuremman organisaation toimija. Osaamisemme ei rajoitu sosiaali- ja terveysalalle, vaan kykenemme tarjoamaan osaamista ja johtamisen ratkaisuja monille eri toimialoille.

Pyydä meiltä koulutustarjous silloin, kun haluat lisätä asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyttä sekä yrityksen tuottavuutta. Koulutuksemme tarjoavat käytännön keinoja johtamiseen siten, että oppeja voidaan soveltaa suoraan työelämän arjen johtamiseen. Tuomme ulottuvillesi ratkaisukeskeisen ja positiivisen tavan johtaa työyhteisöä tänään ja tulevaisuudessa.

Johdetaan yrityksesi menestyksen tielle.

HR- ja työ­hyvin­vointi­koulutukset

HR-palvelut ja työhyvinvoinnin johtaminen ovat tätä päivää ja osa jokaisen menestyvän yrityksen toimintaa. Huomiota kiinnitetään kuitenkin turhan usein yksikön kokonaiskuvaan, kuuntelematta yksittäisen henkilöstön jäsenen odotuksia ja toiveita työelämää kohtaan.

Työhyvinvointia ja henkilöstön tuottavuutta lisäävät koulutuksemme tarjoavat Sinulle ja yrityksellesi mahdollisuuden oppia kuinka henkilöstöä voidaan johtaa yksilöllisesti, unohtamatta työssä toiminta- ja asiakaslähtöisyyttä.

Laadukkaat, eri toimialoille suunnatut koulutus- ja konsultointipalvelumme ovat käytettävissä riippumatta siitä, onko yrityksesi vasta toimintansa alkutaipaleella tai jo pidempään alalla ollut toimija. Löydämme varmasti keinoja työyhteisösi HR- ja hyvinvointipalveluiden kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Esittelyt

Johtamisen konkari, Mika, omaa vahvan kokemuksen johtamisesta yli kymmenen vuoden ajalta.

Työyhteisön, talouden ja henkilöstön johtamisen lisäksi Mikalta löytyy vankkaa osaamista johtaa myös johtajia.

”Työyhteisöt kuntoon” kuvaa erinomaisesti Mikan kykyä ratkaista ja selvittää työyhteisössä ilmenneitä haasteita. Positiivisella työskentelyotteella Mika kykenee myös ylläpitämään organisaation positiivista menestystä sekä ilmapiiriä.

Kaipaa yrityksesi strategiaa, keinoja haasteiden muuttamiseksi voimavaraksi, innostavaa ja positiivista johtamista tai muutoin mitä tahansa tukea johtamiseen, on Mika oikea valinta kouluttajaksi tai konsultiksi. Mika kykenee tarjoamaan keinoja ja vinkkejä johtamiseen niin, että pääset hyödyntämään saamiasi oppeja arjessa jo heti koulutuksen jälkeen.

Mika Lemettinen

toimitusjohtaja,
asumispalvelut, lapsiperheiden palvelut ja kotiin annettavat palvelut

020 761 4882
mika.lemettinen@hoivakehitys.fi

Johanna Jauhiainen

hr-johtaja,
rekrytointi- ja koulutuspalvelut

020 761 4885
johanna.jauhiainen@hoivakehitys.fi

Johannalle henkilöstön johtaminen on luontaista ja arkipäivää.

Johannan vahvuutena on toiminta- ja henkilöstölähtöinen työvuorosuunnittelu sekä työhyvinvoinnin johtaminen.

Johannan johtamisosaamisen puolesta puhuu hänen omassa työyksikössä olevat alhaiset poissaoloprosentit, henkilöstön korkea kokonaisterveys sekä tehdyt työelämän laatumittaukset: Hoivakehityksen henkilöstön työelämän laatumittauksessa (QWL-indeksi) yksikkö sai 20% paremman tuloksen verraten maan keskiarvoon.

Kaivatessasi keinoja henkilöstön tuottavuuden parantamiseen, poissaolojen hallintaan tai muutoin henkilöstön johtamiseen, on Johanna oikea valinta kouluttajaksi tai konsultiksi. Johannalta löytyy monipuolisia, helposti arkeen sovellettavia keinoja henkilöstön ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Ota yhteyttä

020 7614 882 (ma-pe 8-16)

asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

    *Pakollinen