020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Ammatillinen tuki­henkilö

Hoivakehitys tuottaa ammatillisen tukihenkilön palveluja aikuisille, nuorille ja lapsille erityisellä harkinnalla sosiaalihuollon ammattilaisen päätöksellä. Palvelu on aina hyvin yksilöllistä, jonka tavoitteet, toteutus ja aikataulut ovat jokaisella omat asiakkaan toiveet huomioituna. Ammatillisen tukihenkilön palvelut ovat määräaikaisia.

Mielen­terveys­asiakkaiden asumis­palvelut ja tuki­asuminen

Hoivakehitys on vastuullinen ja ammattitaitoinen ammatillisen tukihenkilön palveluntuottaja mielenterveysasiakkaille. Palvelu tuotetaan aina asiakkaan kotiin ja kotiympäristöön tai asiakkaan ja sosiaalityön kanssa yhdessä sovittuun toimintaan, jolla on tavoitteet ja aikataulu. Ammatillisen tukihenkilön palvelu on tarkoitettu asiakkaalle, jolla on elämässään toiminnallisia haasteita, epävakautta ja epävarmuutta, haasteellista käyttäytymistä tai eristyneisyyttä, sosiaalisten taitojen puutetta tai eritysitä herkkyyttä arjessa.

Ammatillisen tukihenkilön palvelu tuotetaan vahvistamaan asiakkaan elämäntilannetta tavoitteellisesti ja palvelulla on määräaika sekä sovittu aikataulu. Hoivakehitys tuottaa ammatillisen tukihenkilön palvelun sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen tuottamana.

Lapsi­perheet

Hoivakehitys on vastuullinen ja ammattitaitoinen ammatillisen tukihenkilön palveluntuottaja lapsiperheille. Palvelu tuotetaan aina asiakkaan omassa elinympäristössä tai harrastuksen parissa. Ammatillisen tukihenkilön toiminta on aina yhdessä sovittu asiakassuunnitelmassa, jossa tavoitteet, aikataulut ja palvelun kesto on määritetty ja jota tarkistetaan sovitun määräajoin. Toiminnan tavoitteena on edistää ja tukea lapsen tai nuoren myönteistä kehitystä, oman toiminnan ohjausta, vahvistaa tunnetyöskentelyä ja itsetuntoa sekä tukea ja vahvistaa myönteistä kasvua elämäntilanteessa ja tulevaisuudessa. Ammatillisen tukihenkilötoiminnan tavoite on vahvistaa vanhempien, huoltajien ja lapsen tai nuoren kasvatuskykyä perheessä. Tukihenkilötoiminnan päättäminen valmistellaan aina huolellisesti ja vastuullisesti.

Ota yhteyttä

020 7614 882 (ma-pe 8-16)

asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

    *Pakollinen