020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Itse maksava asiakas

Hoivakehitys on itse maksavan asiakkaan paras kumppani sosiaali- ja terveysalalla. Asiakkaan luona tehtävä työ on monimuotoista aina pyykinpesusta ruoan valmistamiseen, kliinisistä hoitotoimenpiteistä hoitotukihakemuksen täyttämiseen ja yhdessä ulkoiluun. Meidän kanssamme tulet onnistumaan kotona asumisessa, sillä Hoivakehityksen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ovat juuri Sinua varten.

Koti­hoito ja koti­sairaan­hoito

Hoivakehitys tuottaa itse maksavalle asiakkaalle yhdessä asiakkaan kanssa sovittua kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita. Palvelut ovat asiakaslähtöisiä liittyen yleiseen asiointiin, lääkehuoltoon, puhtauspalveluihin, terveys- ja sairausasioihin, lääkäriasiointiin, tukihakemuksiin, hygienian hoitoon, mittauksiin ja kliinisiin hoitotoimenpiteisiin.

Sovitusti itse maksava asiakas saa palvelun yleensä kokonaisen tunnin kotikäyntinä tai pidempänä, jos tarve vaatii ja yhdessä tämä on sovittu. Tarpeen mukaan työntekijät voivat tehdä myös lyhyemmän käynnin.

Lasten­hoito

Lastenhoito palveluna sovitaan aina yksilöllisesti perheen ja Hoivakehityksen kanssa. Koska kyse on perhetyöstä, Hoivakehitys tarjoaa vain sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia perhetyöhön, joka pääasiassa on lastenhoitoa. Yhdessä määritelty työ voi sisältää päivähoitoa perheen kotona, koululaisen kanssa yhdessä olemista kotona, viikonloppuna perheen tukena olemista tai muuta tärkeää, missä perhe voi tarvita apua. Lastenhoito ei kuitenkaan korvaa vanhemmuutta, mutta pystyy sitä vahvasti tukemaan.

Ota yhteyttä

020 7614 882 (ma-pe 8-16)

asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

    *Pakollinen