020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Hoiva­kehitys Oy

Hoiva­kehitys on sote-alan vahva osaaja, jolla on yhtiönä luja ammatti­taito ja osaaminen. Yhtiön pää­asiallinen toiminta suuntautuu hyvin­vointi­alueiden kumppanuuteen tarjoten moni­puolisia palveluja ja ratkaisuja sote-alalle.
Yhtiö kasvattaa ja laajentaa toimintaa kaikissa kotiin annettavissa palveluissa ja tulee lisäämään yhteis­työtä alueellisesti. Koska yhtiö on menestyksellisesti kehittänyt työ­elämää ja työtä, on Hoiva­kehitys kysytty kumppani ja työ­paikka. Hoiva­kehitys tulee tuottamaan myös koulutus­palveluja johtamiseen ja strategiaan liittyen.

Ajan­kohtaista

Kurkistus kotihoitoon

Kurkistus kotihoitoon

Meillä ”Hoiviksella” kotihoito on monipuolisen työn kenttä ja asiakaskuntamme ulottuu vauvasta vaariin.

Hyvää helmikuuta Sinulle!

Hyvää helmikuuta Sinulle!

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa toiminnassamme myös hyvinvointialueiden avainhenkilöiden huomioimisen, jotta kumppanuus säilyy sekä jokaisen asiakkaan huomioimisen yksilönä.

Omaishoitajien jouluiset tapaamiset

Omaishoitajien jouluiset tapaamiset

Hoivakehitys järjestää kaikille omaishoitajille, perheenjäsenille ja Hoivakehityksen palveluista kiinnostuneille kaksi tiistaiaamua joulukuun 7. ja 14. päivä klo 9.00-10.30 Ukko Bistro & Delissä.

Hoivakehitys Facebookissa

Yritys

Hoivakehitys on perustettu 1.9.2019 ja sen kotipaikka on Pieksämäki. Yrityksen vahvuuksia ovat vahva strategia, ammattitaitoinen johtaminen, loistava kumppanuus sekä rautainen sote-alan henkilöstö. Yhdessä palvelulupauksen, arvojen, positiivisen ja ratkaisukeskeisen ajattelun, suunnittelun ja toiminnan kanssa yhtiö on valovoimainen ja haluttu kumppani sekä työpaikka ammattilaisille.

Yrityksen perustaja ja pääomistaja on Mika, jolla on 30 vuoden vahva sote-alan työkokemus sekä iso johtamisen tausta ja koulutus. Mika työskentelee yrityksessä toimitusjohtajana sekä vastaa liiketoiminnasta että yhdyskuntasuhteista ja asiakkuuksista. Mika toimii yhtiössä myös hallituksen jäsenenä ja johtoryhmässä.

Yrityksen omistajajana ja kumppanina on Jaana, joka vastaa talousjohtajan tehtävästä. Jaana työskentelee lukujen parissa sekä vastaa asiakirjoista, dokumentoinnista, budjetista sekä osto- ja myyntireskontrasta. Jaana toimii myös Hoivakehityksen hallituksen puheenjohtajana ja on johtoryhmän jäsen.

Yrityksen omistajana ja kumppanina on Johanna, joka vastaa hr-johtajan tehtävästä. Johanna työskentelee yrityksessä henkilöstön, työvuorosuunnittelun ja työhyvinvoinnin johtajana sekä vastaa koulutuksista, opiskelijayhteistyöstä että dokumentoinnista ja kirjaamisesta. Johanna toimii yhtiössä myös hallituksen jäsenenä ja on johtoryhmän jäsen.

Henkilöstö

Hoivakehityksellä on ja tulee aina olemaan ammattitaitoisin ja osaavin henkilökunta, jonka työskentely pohjaa yrityksen strategiaan. Sote-alan ammattilaisen on turvallista työskennellä omassa tehtävässään yhdessä mahtavassa työyhteisössä, johon on kiva tulla ja jossa on kiva olla. Koska Hoivakehityksellä on useita toimipisteitä eli yksiköitä, on työ monipuolista sekä moniammatillista sosiaali- ja terveysalalla aina terveyden tukemisesta sairauksien hoitoon sekä toimintakykyyn tukemiseen että kuntoutumiseen.

Asiakaslähtöinen työskentely on meille kaikille toiminnan lähtökohta. Hoivakehityksen arvot yksilöllisyys, onnellisuus ja eheys ohjaavat meitä kaikessa toiminnassa aina yksiköissä tehdystä työstä kotihoitoon. Hoivakehitys tarjoaa myös parhaan opiskeluympäristön ja keikkatyön mahdollisuuden hyvään tiimiin.

Töihin Hoivikselle

Koetko asiakaslähtöisen työskentelyn olevan lähellä sydäntäsi?  Suhtaudutko työhösi sen vaatimalla vakavuudella, mutta positiivisella ja huumorintajuisella asenteella? Haluaisitko Sinä olla osa Hoivakehitystä?

Hoivakehitys Oy on luotettava, joustava ja trendikäs työnantaja, joka huomioi myös työntekijän yksilölliset toiveet ja odotukset. Ymmärrämme, että hyvinvoinnin kasvattamiseksi työ- ja siviilielämän on kuljettava käsi kädessä toisiaan tukien. Meille hymysi myös työpäivän jälkeen on tärkeä.

Ilmoittautumalla sijaisrekisteriin Sinulla on mahdollisuus työskennellä Hoivakehityksellä vaihtelevissa työtehtävissä. Omien toimipisteiden lisäksi tarjoamme työllistymismahdollisuuksia yhteistyökumppaneidemme yksiköissä, työsuhteesi säilyessä edelleen Hoivakehityksellä. Täytä alle yhteystietosi, jotta voimme kertoa Sinulle lisää tarjoamastamme työstä.

    *Pakollinen