020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Hyvää helmikuuta Sinulle!

20.02.2023

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa toiminnassamme myös hyvinvointialueiden avainhenkilöiden huomioimisen, jotta kumppanuus säilyy sekä jokaisen asiakkaan huomioimisen yksilönä.

Hoivakehitykselle kuuluu kokonaisuudessaan hyvää. Olemme toimineet vahvasti ja tasaisesti sosiaali- ja terveysalalla Etelä-Savossa Pieksämäellä nyt jo yli neljä vuotta.

Syksyllä juhlittiin sekä asiakkaiden että henkilöstön kanssa yhtiön syntymäpäiviä ja kaikki tämä on ollut sen arvoista. Alkutalvi oli murroksen aikaa ympärillä, kun hyvinvointialueet valmistelivat aloittamista ja kunnat lopettelivat vastuutaan. Hoivakehitys on saanut seurata ja tukea kuntia sekä lähellä että hieman kauempana, jotta kaikki asuminen ja hoiva saadaan järjestymään vuoden vaihteeksi. Vuosi vaihtui ja toiminta jatkui ennallaan eli mikään ei arjessa muuttunut.

Kumppanuutta ja tervettä kasvua

Olemme laajentaneet strategian mukaisesti kumppanuutta ja hakeneet tervettä kasvua, koska henkilöstötilanne on ollut vahva. Työntekijät ovat tälläkin hetkellä täyttä timanttia jokaisessa yksikössä ja kotihoidossa.

Johtamisen osalta sekä kaiken yleisen tekemisen osalta Hoivakehitys on panostanut asiakaslähtöisyyteen ja palvelulupaukseen ”aikaa ja huolenpitoa” sekä arvojen mukaiseen tekemiseen kaikessa työssämme. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa toiminnassamme myös hyvinvointialueiden avainhenkilöiden huomioimisen, jotta kumppanuus säilyy sekä jokaisen asiakkaan huomioimisen yksilönä.

Toimintamme painopiste jatkuu yhä asumispalveluissa, mutta palvelusetelin käyttöönottaminen eri
asiakkuuksissa laajentaa toimintaa kotiin annettavien palvelujen osalta. Tahtotilamme on tulla
hyvinvointialueen kumppaniksi laadukkaana, luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntuottajana, joka osaltaan vastaa sosiaali- ja terveysalan haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja positiivisella asenteella.

Tahdomme toivottaa Sinulle hyvää alkavaa kevättä!

Yhteistyöterveisin,
Mika Lemettinen
toimitusjohtaja