020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Omaishoitajien jouluiset tapaamiset

25.11.2021

Hoivakehitys järjestää kaikille omaishoitajille, perheenjäsenille ja Hoivakehityksen palveluista kiinnostuneille kaksi tiistaiaamua joulukuun 7. ja 14. päivä klo 9.00-10.30 Ukko Bistro & Delissä.

Suomessa hyvinvointialueiden valmistelutyö on alkanut. Sosiaali- ja terveysalan palveluiden järjestämiselle toivomme yhteistyötä yrittäjien kanssa, palvelusetelien laajentamista mahdollisimman monelle asiakasryhmälle sekä asiakkaan vapautta valita palveluiden tuottaja. 

Hoivakehitys on palveluntuottajana omaishoidon palvelusetelille Pieksämäellä. Haluamme nostaa profiilia paikkakunnalla laadukkaimpana yksityisenä palveluntuottajana. Omaishoitajien työ on arvokasta ja me haluamme olla mukana arjessa tukemassa jaksamista, terveyttä ja toimintakykyä. 

Omaishoitajien jouluiset tapaamiset

Hoivakehitys järjestää kaikille omaishoitajille, perheenjäsenille ja Hoivakehityksen palveluista kiinnostuneille kaksi tiistaiaamua joulukuun 7. ja 14. päivä klo 9.00-10.30 Ukko Bistro & Delissä. Kerromme kuinka palvelut tuotetaan ja mitä kotikäynnit voivat sisältää; samalla nautitaan glögiä sekä joulutorttua. Tervetuloa!

Tämän ajankohtaisen artikkelin myötä Hoivakehitys toivottaa hyvää joulun odotusta ja terveyttä kaikille!

Mika Lemettinen
toimitusjohtaja