020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Tervehdys Hoivakehitykseltä!

27.07.2022

Strategia, arvot ja palvelulupaus näkyvät meidän kaikkien työssä, joten tästä saa olla ylpeä.

Vuosi on jo kesässä ja aika kuluu vauhdilla, tai sille se ainakin tuntuu. Ympärillä on tapahtunut paljon asioita, joihin ei ole voinut vaikuttaa. Koronaviruksesta on selvitty hienosti ja huipputyyppien ammatillinen toiminta on ollut yhtiössä timanttia. Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on järkyttänyt mieliä ja apua on annettu useina hetkinä.

Talvi oli luminen ja pitkä, joten kevättä odotettiin kovasti. Asumispalveluissa on tehty töitä erittäin
korkealla tasolla ja huomioitu asiakkaat yksilöllisesti. Hoito ja ohjaus on onnistunutta ja tuloksellista, koska muistamme antaa aikaa ja huolenpitoa. Asiakkaita on vaihtunut muutamia, muuttojakin on tehty sekä uudistettu tilapalveluiden toimintaa. Aina pitää olla jotakin kehitettävää!

Kotihoito on suoriutunut erittäin vahvasti ja osaavasti itsenäisestä työstä sekä meidän huipputyypit saa paljon kiitosta tilaajilta. Hoivakehityksen kotihoito onkin paikkakunnan laadukkainta ja ammattitaitoisinta meidän mielestä, koska muistamme antaa aikaa ja huolenpitoa. Kotiin annettavia palveluja kehitetään koko ajan!

Strategia, arvot ja palvelulupaus näkyvät työssä

Hoivakehityksellä on erittäin hyvä henkilöstötilanne, joten listoilla on aina sote-alan huipputyyppejä. Strategia, arvot ja palvelulupaus näkyvät meidän kaikkien työssä, joten tästä saa olla ylpeä. Tilaajien kanssa toimiminen on valmistautumista hyvinvointialueiden aloittamiseen ja tähän Hoivakehitys toivoo kaikille voimia ja osaamista, jotta vuoden 2023 alkaessa kaikki menevät hyvin. Hoivakehityksellä on vahvat yhteistyösuhteet kuntien kumppanina, joten tästä on hyvä edetä vuoden loppuun kohti hyvinvointialueiden alkamista.

Tulevan syksyn ja talven aikana tulemme kehittämään kotiin vietävien palveluiden toimintaa niin, että olemme paikkakunnan paras ja luotettavin kumppani. Laadukkaimmalla kotiin vietävien palveluiden toiminnalla haastamme kaikki tahot mukaan, jotta koti olisi ihmisen paras paikka, johon aikaa ja huolenpitoa voidaan tarjota.

Hoivakehitys tulee järjestämään tulevana talvena avoimia tapahtumia, joilla on vaikutusta sosiaali- ja terveysalaan, asiakkuuksiin sekä palveluiden järjestämiseen lähiseudulla. Nämä tapahtumat ovat kaikille ilmaisia ja Sinä olet lämpimästi tervetullut kuulolle.

Oikein ihanaa loppukesää ja pidetään yhteyttä!

Mika Lemettinen
toimitusjohtaja