020 7614 882 (ma-pe 8-16) asiakaspalvelu@hoivakehitys.fi

Hyvät terveiset Hoivakehitykseltä

14.08.2021

"Oletko koskaan miettinyt, mikä on tulevaisuuden megatrendi sosiaali- ja terveysalalla? Hoivakehitys on vahvasti kiinni ajassa ja tulevaisuus tulee näyttäytymään loistavalle."

AURINKOA

Vaikka kesään kuuluvatkin lomat ja kauniit kesäpäivät, olemme Hoivakehityksellä tehneet tiukasti töitä hyvien kesätyöntekijöiden sekä omien työntekijöiden kanssa. Asiakkaille on ollut mielekästä tekemistä työtoimintojen, yksilöaikojen ja harrasteiden parissa. Olemme retkeilleet ja uineet, syöneet jäätelöä torilla, ottaneet aurinkoa lepotuoleissa sekä lomailleet parhaissa keleissä. Tietenkin hoitosuhdetyöskentely on jatkunut läpi kesän kaikilla asiakkailla niin asumispalveluissa kuin kotihoidossa. Upeaa työtä kaikilta meidän osaajilta!

UUSI SOTE

Johtoryhmässä eletään jo loppuvuotta sekä tulevaa aikaa, vaikka toinen kvartaali on vasta päättynyt. Asiakaslähtöinen palvelulupaus kaikessa ei ole itsestään selvyys uudella sote-aikakaudella, jossa tilaajat ovat ihmeissään tulevasta maakunnissa ja koko Suomessa. Meillä Hoivakehityksellä asiakaslähtöisyys on tärkeää myös muutoksen aikana, jotta se tuttu lääkäri ja sosiaalityöntekijä tulee kohdatuksi ja palvelluksi yhtä lailla kuin asiakas. Uusi Sote tulee muuttamaan hallintoa ja tehtäviä kunnissa sekä voi synnyttää uutta byrokratiaa, mutta Hoivakehitys on ajassa kiinni ja valmis toimimaan. Olemme nyt ja jatkossa ammatillisin ja vahvin osaaja paikkakunnalla ja maakunnassa omalla toimialalla.

MEGATRENDIT JA TULEVAISUUS

Oletko koskaan miettinyt, mikä on tulevaisuuden megatrendi sosiaali- ja terveysalalla? Hoivakehitys on vahvasti kiinni ajassa ja tulevaisuus tulee näyttäytymään loistavalle Haluamme puhua avoimesti ja rehellisesti tärkeästä aiheesta – Viagra. Tiedämme, että moni kärsii erektio-ongelmista ja tiedämme myös, että se voi vaikuttaa negatiivisesti mielenterveyteen ja parisuhteeseen. 

Hoivakehitys Pieksämäki

HYVÄÄ LOPPUKESÄÄ SINULLE!

Mika Lemettinen
toimitusjohtaja